• TESTSIDAN

Gammalt ut & Nytt in.

I några år har vi samarbetat med några få samarbetspartners som fungerat bra. Vi har dock nått en punkt där vi kunnat konstatera att vi behöver en annan kapacitet än vad dessa partners har kunna leverera. Därför har vi tagit en en helhetsöversyn över verksamheten och kunnat konstatera att vi behöver utveckla verksamheten för att kunna möta våra kunders efterfrågan och framtida utmaningar. För att kunna förbättra och effektivisera vår verksamhet så har vi bestämt oss för att titta på nya möjligheter och därmed finna nya samarbeten inom våra huvudbranscher, dvs. stenproduktion och stenförädling.
Därför har vi under hösten fasat ut vår leverans av golv- & väggplattor samt köksbänkar.
Detta för att vi ska kunna återkomma till våra kunder med bättre och effektivare lösningar och erbjudanden inom dessa produktsortiment under nästa säsong.
Vi hoppas att våra kunder har förståelse för dessa förändringar och att återkommer till oss när vi har lanserat våra nya produktsatsningar till våren/sommaren 2016.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna

Svenska Links | Gratis Sökbar katalogtjänst